Blog

Máte pocit, že se vám některé situace neustále opakují? Že někdy nemáte sílu ani vůli změnit to co chcete ve svém životě?
Důvod je ukrytý ve vašem podvědomí. Stejně tak jakákoliv vaše domnělá omezení.

Stalo se vám někdy, že jste do svého auta natankovali místo benzínu naftu nebo naopak? Co se pak stalo? Pokračovali jste k vašemu vytouženému cíli? Asi ne! Auto prostě nejelo. Nemělo to správné palivo pro svoji cestu. Mnohdy více přemýšlíme, co lijeme do našeho auta, než nad tím, co dáváme našemu tělu.

Víte, co vás v životě nejvíce ovlivňuje? Lidi, které máte okolo sebe a se kterými trávíte nejvíce času. Schválně, zkuste si je napsat. Kteří to jsou? Super. A teď si u každého jména napište, jaký máte s tímto člověkem vztah a jak se navzájem obohacujete.

Přemýšleli jsme o tom někdy? Já do nedávna vůbec ne! A proto je důležité si napsat váš záměr, cíl svoji vizi. Tak víte k čemu jdete a nic vás nezastaví, když se nedáte zastavit. Když totiž víte svoji vizi, pak máte směr. Lidé často nepracují pro svoje vize, ale pro vize druhých a to je špatně.

© 2020 Mgr. Michaela Lánová, Poradce a lektor. Bezručova čtvrť 1110, Kuřim, 664 34
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky